Ρανιέρι: «Μπορώ άλλα πέντε χρόνια»

Παρά το γεγονός πως σήμερα (20/10) κλείνει τα 65 του, ο Κλαούντιο Ρανιέρι αισθάνεται αρκετά δυνατός ώστε να συνεχίσει στους πάγκους για άλλα πέντε χρόνια.



Ρανιέρι: «Μπορώ άλλα πέντε χρόνια»

Ο Ιταλός τεχνικός αισθάνεται ακόμα αρκετά δυνατός, βλέποντας πως μπορεί να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα για άλλα πέντε χρόνια, ως τα 70 του: «Είμαι γέρος αλλά συνεχίζω. Αισθάνομαι καλά. Για μένα, η δουλειά μου είναι η ζωή μου, θέλω να συνεχίσω. Όταν ξεκίνησα στα 35, είπα ‘ΟΚ, στα 50 σταματάω’. Όταν έφτασα τα 50, είπα ‘γιατί τώρα; Στα 55’. Πέντε-πέντε, βήμα-βήμα, 65 και μετά 70».

Μπορεί οι «αλεπούδες» να μην έχουν εντυπωσιάσει στο φετινό πρωτάθλημα, όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ τα έχουν καταφέρει περίφημα, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτό όμως δεν λέει κάτι για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος συνεχίζει προσηλωμένος τη δουλειά που του ανέθεσε ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Αγγλίας την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας.

«Όταν ήρθα στη Λέστερ ήρθα με την προτεραιότητα να χτίσω μια ομάδα που θα βγει πρώτα στην Ευρώπη και μετά στο Τσάμπιονς Λιγκ – αυτό που ήθελε ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Τώρα έχουμε κερδίσει αλλά το έχω ξεχάσει, για μένα δεν κερδίζουμε. Συνεχίζω να κάνω ότι μου ζήτησε ο πρόεδρος από την πρώτη μέρα», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.