Λέστερ - Κοπεγχάγη (preview)

Να... τριτώσει το καλό θα επιδιώξει απόψε (18/10, 21:45 ώρα Ελλάδος) η Λέστερ που υποδέχεται στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ» την Κοπεγχάγη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και με νίκη απέναντι στους Δανούς θα θέσει ισχυρές βάσεις, όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά του 7ου γκρουπ, στο οποίο και συμμετέχει.



Λέστερ - Κοπεγχάγη (preview)

Μπορεί στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ να διαγράφουν μία κακή έως τώρα πορεία, ωστόσο, οι «αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι μόνο «πρωτάρες» δεν θυμίζουν στο θεσμό, καθώς έχουν σημειώσει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, γεγονός που θα επιδιώξουν και στο σημερινό αγώνα, ώστε να εδραιωθούν στην κορυφή του ομίλου τους.

Από την άλλη πλευρά, η Κοπεγχάγη με... κεκτημένη ταχύτητα από το εντός έδρας 4-0 υπέρ της κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και όντας αήττητη στις δύο πρώτες αυτές αγωνιστικές (1-1 μέσα στην έδρα της Πόρτο το πρώτο παιχνίδι), φαντάζει ως ένας αντίπαλος ικανός να ανακόψει το νικηφόρο σερί των περυσινών πρωταθλητών Αγγλίας.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες, η Λέστερ ηττήθηκε για την όγδοη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με σκορ 3-0 από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος, και για την ακρίβεια δύο μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, η Κοπεγχάγη επικράτησε εντός έδρας της Σίλκεμποργκ με 2-0 στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Δανίας και με τη νίκη της αυτή παρέμεινε -χωρίς ήττα- στην κορυφή της βαθμολογίας απέχοντας έξι βαθμούς από τις Μπρόντμπι, Μίντιλαντ και Ράντερς που την ακολουθούν.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ιταλός, Νίκολα Ριτσόλι.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι ΟΤΕ ΣΠΟΡΤ 6.

Αγωνιστικά νέα:

Λέστερ: Μοναδική απουσία για τον Ιταλό τεχνικό της Λέστερ αποτελεί ο μακροχρόνιος (από τον Αύγουστο) τραυματίας μέσος, Ναμπαλί Μεντί.

Κοπεγχάγη: Ο Στόλε Σολμπάκεν δεν θα έχει στις διάθεσή του τον ανέτοιμο ακόμη αριστερό μπακ, Νικολάι Μποϊλέσεν και τον εξτρέμ, Ντάνι Αμάνκουα που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Πιθανές εντεκάδες:

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουκς, Μαχρέζ, Ντρινκγουότερ, Αμαρτέι, Ολμπράιτον, Σλιμανί, Βάρντι.

Κοπεγχάγη: Όλσεν, Άνκερσεν, Γιόργκενσεν, Γιόχανσον, Αουγκούστινσον, Βέρμπιτς, Ντιλέινι, Κβιστ, Τουτού, Σανταντέρ, Κορνέλιους.