Κάρολ: «Ήρωας ο Σίρερ»

Η φανέλα του Άντι Κάρολ στη Νιούκαστλ, αλλά και αυτή στην εθνική ομάδας της Αγγλίας, με την οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σήμερα, δεν είναι τυχαία. Ο διεθνής φορ έχει επιλέξει το «9», λόγω του θαυμασμού του στον Άλαν Σίρερ, από τον οποίο παραδέχεται πως έχει επηρεαστεί θετικά.



Κάρολ: «Ήρωας ο Σίρερ»

Ο προκάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού στη φανέλα, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, είναι ο ποδοσφαιριστής που ενέπνευσε τον Κάρολ και που θεωρείται από τον άσο των «καρακάξων», ο προσωπικός του ήρωας. «Είχα για ήρωα τον Άλαν Σίρερ. Τον έβλεπα να παίζει όταν ήμουν μικρός. Ήταν δυνατός, κρατούσε μπάλα, ήταν καλός στον αέρα και στο έδαφος. Ήταν επιθετικός all-around και έτσι θέλω να γίνω κι εγώ» τόνισε ο νεαρός επιθετικός και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην κοινή τους θητεία στη Νιούκαστλ.

«Όταν ήταν στο “τιμόνι” της ομάδας για μικρό χρονικό διάστημα, με βοηθούσε πάρα πολύ. Έκανε μαζί μου ένα ειδικό πρόγραμμα και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να έχω ζητήσει καλύτερο προπονητή και δάσκαλο. Μου έδωσε πολλά για να πιστέψω και να παίξω καλά. Θέλω να γίνω όσο καλός ήταν αυτός. Μακάρι να καταφέρω έστω και τα μισά από όσα αυτός».