Σε «κόκκινα» χέρια τα βραβεία του Σεπτέμβρη!

Οι Γιούργκεν Κλοπ και Τζόρνταν Χέντερσον κατέκτησαν τα βραβεία του καλύτερου προπονητή και του καλύτερου γκολ για τον μήνα Σεπτέμβριο στην Πρέμιερ Λιγκ! Στον Σον που... καλύπτει εξαιρετικά το κενό του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ, η διάκριση του καλύτερου παίκτη.   



Σε «κόκκινα» χέρια τα βραβεία του Σεπτέμβρη!

Ο Γερμανός τεχνικός οδήγησε την ομάδα του σε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στον προηγούμενο μήνα, με το ευρύ και εντυπωσιακό – ως προς τον τρόπο που διαμορφώθηκε – 4-1 επί της Λέστερ, την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Τσέλσι και την «πεντάρα» απέναντι στη Χαλ στο τελευταίο εντός έδρας ματς, πριν από αυτό που έρχεται τη Δευτέρα κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Ο Χέντερσον, πέτυχε καταπληκτικό γκολ στην αναμέτρηση με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και παρέλαβε το σχετικό βραβείο του κορυφαίου τέρματος, ενώ, κορυφαίος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Σον Χιένγκ Μιν.