«Καθαρός» για την ΚΠΡ ο Χάσελμπαϊνκ!

Κανονικότατα συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ΚΠΡ, ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, με την έρευνα της ομάδας γύρω από την πιθανή συμμετοχή του προπονητή σε υπόθεση διαφθοράς να ολοκληρώνεται και να μην προκύπτει οτιδήποτε κόντρα στον νόμο, από τα... ελλιπή στοιχεία που προσκόμισε η «Telegraph».  



«Καθαρός» για την ΚΠΡ ο Χάσελμπαϊνκ!

Οι αποκαλύψεις της βρετανικής εφημερίδας αναφορικά με μίζες που λάμβαναν προπονητές από φερόμενους ως ατζέντηδες ποδοσφαιριστών, συνεργάτες εταιρείας από την Άπω Ανατολή που προσπαθούσαν να προσπεράσουν τους κανονισμούς περί μη συμμετοχής τρίτης πλευράς σε δικαιώματα παικτών στο θέμα των μεταγραφών, περιελάμβαναν και τον Χάσελμπαϊνκ.

Ο νυν κόουτς της ΚΠΡ και άλλοτε επιθετικός της Τσέλσι φερόταν να έχει πραγματοποιήσει επαφές με φερόμενους εκπροσώπους γραφείου εκπροσώπησης αθλητών και να έχει διαπραγματευτεί ώστε να λάβει ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή είχε αρνηθεί κάθε κατηγορία που αντιμετώπιζε, οι Ρέιντζερς δεν ενήργησαν με πανικό αλλά ζήτησαν αποδεικτικά στοιχεία από την «Telegraph» για να κάνουν τη δική τους έρευνα και από τη στιγμή που έκριναν τα έγγραφα ως ανεπαρκή και ελλιπή, ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ αποδεικνύεται «καθαρός» και συνεχίζει στο πόστο του.