Σε τεντωμένο σχοινί

Αθώα μέχρι αποδείξεως του εναντίου είναι η Χάρτλπουλ, μετά την παράνομη συμμετοχή του Γκάρι Λίντλ στο παιχνίδι με την Μπράιτον. Ο τεχνικός της ομάδας, Κρίς Τέρνερ, σχολίασε ότι δεν έχει υποπέσει σε παράπτωμα, σχετικά με την κατηγορία από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.



Σε τεντωμένο σχοινί

Ο μέσος της ομάδας, αγωνίστηκε στην ήττα από τη Μπράιτον τη Δευτέρα του Πάσχα (2-0), χωρίς όμως να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω τιμωρίας, αφού δύο μέρες πριν από τη συγκεκριμένη συνάντηση, σε αναμέτρηση με τη Λέϊτον Όριεντ, είχε αντικρίσει την 10η κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. «Πιστεύω ότι είμαστε αθώοι και έχουν εμπλακεί ορισμένα άλλα πράγματα στην υπόθεση. Η Ομοσπονδία, θεωρώ, ότι θα καταλάβει» δήλωσε ο προπονητής της Χάρτλπουλ, και συμπλήρωσε, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη χρησιμοποίηση του Λίντλ: «Ποιος θα επέλεγε να χρησιμοποιήσει έναν ποδοσφαιριστή, αν ήξερε ότι ήταν τιμωρημένος και δεν επιτρεπόταν να παίξει;».

Τόσο η ομάδα, όσο και ο ποδοσφαιριστής θα απολογηθούν για το γεγονός ενώπιον της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μέχρι τις 26 Απριλίου.