Πρώτη και με... ισοπαλία η Σκάνθορπ

Σε μια λειψή αγωνιστική, καθώς τρία παιχνίδια της League One αναβλήθηκαν, η Σκάνθορπ διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και αν ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Νορθάμπτον. Σπουδαία νίκη για τη Μπράντφορντ επί της Σριούσμπερι (2-0), σε «τροχιά» πλέι-οφ η Μπόλτον.



Πρώτη και με... ισοπαλία η Σκάνθορπ

Την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της League One φαίνεται πως δεν θέλει να αποχωριστεί η Σκάνθορπ! Παρότι δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σριούσμπερι εντός έδρας, καθώς έμειναν στο 1-1, οι «Irons» έμειναν μόνο πρώτοι με 25 βαθμούς. Σταθερά πίσω τους με απόσταση μόλις ενός πόντου η Μπράντφορντ, μετά την επικράτηση επί της Σριούσμπερι.

Η Μπόλτον ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση και ονειρεύεται πλέι-οφς, όπως ακριβώς και η Ρότσντεϊλ, μετά τις νίκες του απέναντι σε Σουίντος (εκτός έδρας) και Σάουθεντ (εντός) αντίστοιχα.

Σημαντική νίκη επίσης και για την Όλνταμ, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Τζίλιγχαμ και παρότι βρίσκεται ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη (21η, με 12 βαθμούς), μείωσε την βαθμολογική της απόσταση από τους υπόλοιπους διώκτες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Πίτερμπρο-Μπέρι 3-1

Σουίντον-Μπόλτον 0-1

Τζίλιγχαμ-Όλνταμ 1-2

Μπράντφορντ-Σριούσμπερι 2-0

Ρότσντεϊλ-Σάουθεντ 3-0

Σκάνθορπ-Νορθαμπντον 1-1

Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Κόβεντρι-Τσέστερφιλντ, Μίλγουολ-Τσάρλτον και Μπρίστολ Ρόβερς-Φλίτγουντ Τάουν

Αύριο (9/10) : Όξφορντ-Γουίμπλεντον (14:15) και Μίλτον Κέινς Ντόνς-Πόρτ Βέιλ (16:15)