Πιστός στην Τότεναμ ο Τσόρλουκα

Καμία απολύτως σκέψη για μεταγραφή δεν κάνει ο Βέντραν Τσόρλουκα. Παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε σε αγγλικά δημοσιεύματα μετά τον παραγκωνισμό του από τη βασική ενδεκάδα της Τότεναμ, ο αμυντικός των «σπιρουνιών» δηλώνει ευτυχισμένος στην ομάδα και περιμένει την ευκαιρία του.



Πιστός στην Τότεναμ ο Τσόρλουκα
«Η Τότεναμ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος που συμμετέχει σε σπουδαίες διοργανώσεις οπότε ο καθένας στην ομάδα είναι σημαντικός. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με την ομάδα και δεν σκέφτομαι να αλλάξω σύλλογο», τόνισε ο 24χρονος άσος ο οποίος στη συνέχεια δικαιολόγησε την επιλογή του προπονητή να μην τον χρησιμοποιεί ως βασικό:

«Μετά την τελευταία μου συμμετοχή με την εθνική ομάδα, επέστρεψα έχοντας ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν μου επέτρεπε να προπονηθώ για 2-3 εβδομάδες με αποτέλεσμα να χάσω την θέση μου, γεγονός το οποίο καταλαβαίνω απολύτως.Δεν παραπονιέμαι. Ο Χάρι Ρέντναπ έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και δεν συζητά αυτά τα θέματα με μας. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και όποιος δεν παίζει, απλά πρέπει να περιμένει την ευκαιρία του».