Δεν πάει πουθενά ο Κλισί

Καμία διάθεση να φύγει από την Άρσεναλ δεν έχει ο Γκαέλ Κλισί σύμφωνα με τον ατζέντη του. Τα αγγλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προχωρημένο ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Γάλλο διεθνή, όμως ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με αργά και σταθερά βήματα.



Δεν πάει πουθενά ο Κλισί

«Η σχέση του με τον Αρσέν Βενγκέρ και την Άρσεναλ είναι εξαιρετική. Δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτουν όλες αυτές οι φήμες. Το συμβόλαιό του άλλωστε εκπνέει το 2012, οπότε δεν έχει νόημα να αρχίσουν οι φήμες από τώρα. Ο Γκαέλ τα πάει πολύ καλά. Αγωνίζεται στην εθνική ομάδα και είναι βασικός στο σύλλογό του. Έχει χρόνο στο μέλλον να πάει στην Ιταλία», τονίζει ο μάνατζερ του 25χρονου αριστερού μπακ των ''κανονιέρηδων''.

Ο Κλισί πήγε το 2003 στην Άρσεναλ και καθιερώθηκε στην αριστερή πλευρά της ομάδας μετά την αποχώρηση του Άσλεϊ Κόουλ για την Τσέλσι το 2006. Μετρά 236 εμφανίσεις με το σύλλογο έχοντας κερδίζει την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ. Η καλή του απόδοση στους ''κανονιέρηδες'' του άνοιξε και το δρόμο για τους «τρικολόρ».