Πλήγμα με Χάντλστοουν!

Στο χειρουργείο θα αναγκαστεί να μπει ο Τομ Χάντλστοουν για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ο 23χρονος μέσος θα μείνει για τρεις περίπου μήνες εκτός δράσης, προκαλώντας έναν δυνατό πονοκέφαλο στον Χάρι Ρέντναπ.



Πλήγμα με Χάντλστοουν!

Ο τεχνικός της Τότεναμ, είχε βρει στο πρόσωπο του Άγγλου διεθνή τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση και εμπιστευόταν απόλυτα τον ταλαντούχο μέσο, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χάντλστοουν ωστόσο αγωνιζόταν με πόνους στο πόδι του, με ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο σοβαρό. Η ανακοίνωση άλλωστε της ομάδας είναι ενδεικτική: «Μετά από συζητήσεις με πολλούς ανεξάρτητους ιατρούς με ειδικότητα στον αστράγαλο, αποφασίστηκε ότι ο Τομ Χάντλστοουν πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι. Η διαδικασία πιθανότατα να τον αφήσει εκτός δράσης για διάστημα τριών μηνών».

Η απουσία του έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Ζερμέν Ντεφό, Μάικλ Ντόουσον, Τζέιμι Ο’Χάρα και Τζόναθαν Γούντγκεϊτ οι οποίοι αναγκάστηκαν όλοι φέτος να απουσιάσουν για μεγάλο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τότεναμ.