Ντεπάι: «Ο δεύτερος ρόλος δεν είναι για μένα»

Πρωταγωνιστή εντός αγωνιστικών χώρων θεωρεί τον εαυτό του ο Ολλανδός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέμφις Ντεπάι, καθώς δηλώσε σε έντυπο Μέσο της πατρίδας του ότι δεν του αρέσει που έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, επειδή δεν του... ταιριάζει να είναι αναπληρωματικός.

Advertisement
Ντεπάι: «Ο δεύτερος ρόλος δεν είναι για μένα»

«Είμαι ο ίδιος άνθρωπος με πέρυσι και ξέρω τι θέλω. Ο δεύτερος ρόλος δεν είναι για μένα! Δεν είμαι ένας παίκτης που χαίρομαι με το γεγονός και μόνο που έχω συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός είναι ο σύλλογος των ονείρων μου, αλλά επιθυμώ να αγωνίζομαι», τοποθετήθηκε σχετικά ο 22χρονος μεσοεπιθετικός.

Παρά τα πολύ λίγα λεπτά που έχει παίξει φέτος, ο Μέμφις Ντεπάι εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του στους «κόκκινους διαβόλους», Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι έχει αναβαθμίσει το επίπεδο των προπονήσεων. Συγκεκριμένα, είπε:

«Οι προπονήσεις πηγαίνουν πολύ καλά, είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αλλά αυτό αφορά όλους τους συμπαίκτες μου. Το επίπεδο έχει ανέβει. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι κορυφαίος κόουτς. Ο ίδιος έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του σε μένα, τόσο μιλώντας μου προσωπικά, όσο και σε συνεντεύξεις που έχει δώσει».