Πρέμιερ Λιγκ – 7η αγωνιστική (preview)

Πέντε αναμετρήσεις περιέχει το πρόγραμμα του Σαββάτου στην 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τις Λίβερπουλ και Τσέλσι να έχουν εκτός έδρας δοκιμασίες απέναντι σε Σουόνσι και Χαλ αντίστοιχα.



Πρέμιερ Λιγκ – 7η αγωνιστική (preview)

Η άκρως φορμαρισμένη Λίβερπουλ φιλοξενείται στην έδρα της Σουόνσι. Οι «κύκνοι» έχουν ακριβώς την αντίθετη πορεία, με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της ματς. Ευκαιρία για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να φύγει με το «διπλό» από το «Λίμπερτι», συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής.

Μετά την ήττα στο λονδρέζικο ντέρμπι από την Άρσεναλ την περασμένη αγωνιστική, η Τσέλσι καλείται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Χαλ στο «KC Stadium», εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι «τίγρεις» δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Αντίθετα, την πρώτη της νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ θέλει να πάρει η Σάνερλαντ υποδεχόμενη τη Γουέστ Μπρομ. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για τις «μαυρόγατες», με τον Ντέιβιντ Μόγιες να κάθεται ήδη στην «ηλεκτρική καρέκλα», ενώ οι φήμες που τον θέτουν υποψήφιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Αγγλίας «φουντώνουν».

Την ίδια ώρα (17:00), η Γουότφορντ, επιστρέφοντας στο «Βίκαρατζ Ρόουντ», ευελπιστεί στο «τρίποντο» επί της Μπόρνμουθ, με την οποία έχουν ίδια συγκομιδή βαθμών (7) μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Απορίας άξιο είναι το αν αυτή τη φορά, η Γουέστ Χαμ καταφέρει να πανηγυρίσει το «τρίποντο», φιλοξενώντας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου τη νεοφώτιστη Μίντλεσμπρο, στις τάξεις της οποίας υπάρχει γκρίνια, λόγω των μετριότατων εμφανίσεων που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η ομάδα του Άιτορ Καράνκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 1-1

(1/10)

Σουόνσι – Λίβερπουλ

Χαλ – Τσέλσι

Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ

Γουότφορντ – Μπόρνμουθ

Γουέστ Χαμ – Μίντλεσμπρο

(2/10)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Στόουκ

Λέστερ – Σαουθάμπτον

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι

Μπέρνλι – Άρσεναλ