Φίλαν: «Σημαντικό να παίρνουμε πόντους σε κάθε ματς»
Τη σημασία του να μπορεί να κερδίζει η ομάδα του βαθμούς σε κάθε παιχνίδι που δίνει τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (1/10) για την έβδομη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Τσέλσι ο προπονητής της Χαλ, Μάικ Φίλαν.

Το εκπληκτικό ξεκίνημα με τις δύο απανωτές νίκες που σημείωσαν οι «τίγρεις» στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν είχε ανάλογη συνέχεια, ενώ τα δύο τελευταία παιχνίδια έληξαν με βαρύ σκορ εναντίον τους, κάτι, όμως, που θεώρησε λογικό ο 54χρονος τεχνικός, εξαιτίας των διαφορετικών καταστάσεων που είχε να αντιμετωπίσει το σύνολό του κόντρα σε Άρσεναλ (ήττα 4-1) και Λίβερπουλ (ήττα 5-1).
«Είναι σημαντικό να παίρνουμε πόντους σε κάθε ματς, κάτι που ήταν δύσκολο με αντιπάλους την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, επειδή οι συνθήκες είχαν αλλάξει στους αγώνες αυτούς για μας. Είμαστε σοβαροί σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Τσέλσι και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση», ανέφερε αρχικά ο Φίλαν, ο οποίος έκανε και μία... ευχή να καταφέρει η Χαλ κόντρα στους «μπλε» να μην συνεχίσει με παίκτη λιγότερο, όπως συνέβη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ήδη από το πρώτο ημίχρονο λέγοντας:
«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί το Σάββατο. Ελπίζω να διατηρήσουμε και τους 11 παίκτες μας στο γήπεδο για να το πετύχουμε αυτό».