Σάλος με Χάσελμπαϊνκ, Ράιτ και Τσελίνο!

Η «Telegraph» συνεχίζει την προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς στο αγγλικό ποδόσφαιρο και αποκαλύπτει πως οι Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊν, Τόμι Ράιτ και Μάσιμο Τσελίνο έχουν εμπλακεί σε συζητήσεις με φερόμενους ως μάνατζερ παικτών, συζητώντας για ποσά που θα λάμβαναν οι ίδιοι ως μίζες!  



Σάλος με Χάσελμπαϊνκ, Ράιτ και Τσελίνο!

Ο νυν τεχνικός της ΚΠΡ, ο νυν βοηθός προπονητή της Μπάρνσλεϊ και ο ιδιοκτήτης της Λιντς, έχουν βρει τον μπελά τους έπειτα από τις νέες αποκαλύψεις του δημοφιλούς βρετανικού Μέσου που... «μιλάει» με στοιχεία και φυσικά έχει βίντεο με τις επαφές των τριών ανδρών με υποτιθέμενους εκπροσώπους παικτών.

Οι Ρέιντζερς γνωστοποίησαν ότι διεξάγουν πλέον έρευνα για να διαπιστώσουν αν όντως είναι «ένοχος» ο προπονητής τους – ο οποίος ούτως ή άλλως βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω και της αγωνιστικής κατάστασης – στη Μπάρνσλεϊ απέλυσαν τον Τόμι Ράιτ, ενώ, η Λιντς τονίζει πως ο Τσελίνο – για τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχουν προκύψει ζητήματα με τον νόμο – φέρεται στο βίντεο που έχει πάρει στα χέρια της, πως δηλώνει ότι δεν θέλει άλλους μπελάδες και άλλες παραβάσεις στους κανονισμούς, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ως ελαφρυντικό...