Το... έτσουξε ο Κάρολ

Φαίνεται πως ο Άντι Κάρολ γλέντησε... λίγο παραπάνω από τους συμπαίκτες του, κατά την κοινή κοσμική έξοδο των ποδοσφαιριστών της Γουέστ Χαμ το βράδυ της Τρίτης (27/09), μιας και κατανάλωσε μεγαλύτερες ποσότητες αλκοόλ από όσες αρμόζουν σε επαγγελματία αθλητή ή έστω, από όσες... άντεχε ο ίδιος!



Το... έτσουξε ο Κάρολ

Ο 27χρονος φορ των «σφυριών», ο οποίος είναι τραυματίας στο γόνατο από τον Αύγουστο και θα βρίσκεται εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου δύο-τρεις εβδομάδες ακόμη, απαντούσε στο twitter κατά τη διάρκεια της νυχτερινής του εξόρμησης και σε μία στιγμή έγραψε στο γνωστό Mέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Σοβαρά, πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου! Συγγνώμη, παιδιά», για να συμπληρώσει λίγο αργότερα με τη δημοσιοποίηση του φθαρμένου κινητού του τηλεφώνου, για το οποίο δήλωσε, μάλιστα, ότι δεν έχει την... οικονομική ευχέρεια να το αντικαταστήσει.

Δεν γνωρίζουμε, αν θα υπάρξουν άμεσα αντιδράσεις, τόσο από τον Κροάτη τεχνικό της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς, όσο και από την ίδια τη διοίκηση των Λονδρέζων, εντούτοις, από ότι φάνηκε, παρά τις υλικές ζημιές που υπέστη η τηλεφωνική συσκευή του, ο Άντι Κάρολ πέρασε καλά χθες το βράδυ και αυτό το... έδειξε και στον κόσμο, σίγουρα τουλάχιστον σε εκείνον που τον «ακολουθεί» στο εν λόγω μέσο.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε τη φωτογραφία που έβγαλε και κοινοποίησε ο  Άγγλος επιθετικός με το χαλασμένο του τηλέφωνο.