Χαρούμενος για την παραμονή του ο Σον
Την ικανοποιήσή του που εν τέλει έμεινε στην Τότεναμ, μετά τα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού, εξέφρασε ο Χιουνγκ-Μιν Σον, ειδικά από τη στιγμή που ο χρόνος συμμετοχής τους έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ο Χιουνγκ-Μιν Σον είναι εκ των διακριθέντων της φετινής σεζόν για την Τότεναμ, την ώρα που το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μία «ανάσα» από την αποχώρησή του.
Αυτό τελικά δεν έγινε, ο Νοτιοκορεάτης παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σκοράρει, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κρύψει τη χαρά του για την επιλογή του να παραμείνει στα «σπιρούνια».
«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα εδώ και παίζω για την Τότεναμ. Σκοράρω γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος τώρα», ανέφερε σε πρώτο βαθμό, για να συμπληρώσει:
«Απλά ήθελα να παίζω περισσότερο. Είμαι ποδοσφαιριστής και κάθε παίκτης θέλει να παίζει. Ο προπονητής μου έδωσε μία ευκαιρία και τον ευχαριστώ».