Κλοπ: «Θα … αγριέψουμε κόντρα στη Χαλ»!
Καμία χαλάρωση ενόψει Χαλ για τη Λίβερπουλ, όπως δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε πως το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου (24/9, 17:00) μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους παίκτες του, από τη στιγμή που θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα που θα αμυνθεί μαζικά και οργανωμένα.

«Θέλουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Χαλ και πρέπει να είμαστε ... άγριοι απέναντι τους. Και αυτοί θέλουν αυτούς τους βαθμούς. Είναι μια όμορφη ιστορία η Χαλ μέχρι στιγμής. Όλοι έλεγαν ότι δεν είναι έτοιμοι τώρα για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ήταν, και είναι. Έχουν έμπειρο προπονητή και ένα ρόστερ με εξαιρετική νοοτροπία, πιστεύω μπορούν να βελτιωθούν», ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ.
«Πρέπει να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες, το κάναμε και με τη Μπέρνλι αλλά δεν σκοράραμε. Δεν είμαι σίγουρος πως η Χαλ θα αμυνθεί πίσω όπως η Μπέρνλι, αλλά δεν πιστεύω πως θα έχουμε τόσο χώρο όσο με την Τσέλσι. Έχουν 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα, κανένας δεν είναι αμέτοχος, όλοι αμύνονται. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στο ποδόσφαιρο».
Aναλυτικά τα όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός και για:
Tην κατάσταση των παικτών του: «Ο Τζο Γκόμες τα πάει πολύ καλά αλλά ακόμα δεν προπονείται με την ομάδα. Οι Άνταμ Λαλάνα και Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ θα είναι έτοιμοι, ενώ ο Ντάνιελ Στάριτζ θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις (είχε κάποιες μικροενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι)».
Το μέγεθος του ενίοτε αντιπάλου: « Δεν μας ενδιέφερε το όνομα του αντιπάλου πριν παίξουμε με τις Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι. Δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο αλλά με την δική μας προετοιμασία πάντα».
Τη θέση του τερματοφύλακα: «Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ανακοινώσω την εντεκάδα. Πρέπει να σκεφτούμε πάνω σε αυτό με θετικό τρόπο. Είναι μια απόφαση υψηλού επιπέδου γιατί είμαι χαρούμενος και με τους δυο τερματοφύλακες (εννοώντας τους Μινιολέ-Κάριους).
Την κλήρωση στο Λιγκ Καπ: «Είναι φανταστικό! Την παρακολούθησα ζωντανά. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε στην έδρα μας. Χωρίς ευρωπαϊκές βραδιές, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».