Στο Λονδίνο τα ημιτελικά και ο τελικός του Euro 2020!

Το Λονδίνο θα είναι η πόλη η οποία θα φιλοξενήσει τόσο τα ημιτελικά, όσο και τον μεγάλο τελικό του Euro 2020, το οποίο θα έχει επετειακό χαρακτήρα, συμπληρώνοντας 60 χρόνια ύπαρξης!



Στο Λονδίνο τα ημιτελικά και ο τελικός του Euro 2020!

Μία από τις 13 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της τελικής φάσης του Euro 2020 θα είναι το Λονδίνο. Και τι αγώνες...

Στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου θα διεξαχθεί τόσο η ημιτελική φάση, όσο και ο μεγάλος τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής.

Το λογότυπο της διοργάνωσης είναι εμπνευσμένο από την Tower Bridge, θέλοντας η UEFA με αυτόν τον τρόπο να δείξει τη σύνδεση μεταξύ των 13 πόλεων που θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι πόλεις στις οποίες θα διεξαχθούν οι αγώνες:

Όμιλοι & Φάση των «16»: Βουκουρέστι (Arena Nationala), Άμστερνταμ (Amsterdam Arena), Δουβλίνο (Aviva Stadium), Μπιλμπάο (San Mames), Βουδαπέστη (New Puskas Ferenc Stadium), Βρυξέλλες (Eurostadium), Γλασκώβη (Hampden Park), Κοπεγχάγη (Parken Stadium)

Όμιλοι & Προημιτελικά: Μόναχο (Allianz Arena), Ρώμη (Stadio Olimpico), Μπακού (National Stadium), Αγία Πετρούπολη (Krestovsky Stadium)

Ημιτελικά & Τελικός: Λονδίνο (Wembley Stadium)