Μπέντνερ: «Ή παίζω ή φεύγω»

Τελεσίγραφο από τον Νίκλας Μπέντνερ έλαβε ο Αρσέν Βενγκέρ, μέσα από τις δηλώσεις του επιθετικού της Άρσεναλ στη «Daily Mail». Ο Δανός άσος έχει φτάσει στα όριά του με τον παραγκωνισμό του από το βασικό σχήμα των «κανονιέρηδων» και δε δείχνει διατεθειμένος να το υπομείνει ακόμη για πολύ.



Μπέντνερ: «Ή παίζω ή φεύγω»

Παρόλο που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ο Μπέντνερ έχει χάσει τη θέση του στα βασικά πλάνα του Αλσατού τεχνικού και αυτή ήταν η αφορμή του ξεσπάσματός του:

«Είμαι εντελώς απογοητευμένος με τον χρόνο που αγωνίζομαι. Έκανα τα πάντα για να επιστρέψω υγιής από τον τραυματισμό μου και τώρα είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση στη ζωή μου. Νιώθω καλύτερα από ποτέ και δεν μπορώ να δεχτώ ότι είμαι στον πάγκο όταν είμαι 100% έτοιμος. Ξέρω ότι ο προπονητής σκέφτεται αλλιώς και το σέβομαι. Εκείνος επιλέγει την ομάδα, όμως εγώ διαφωνώ».

Δεν μένει πάντως μόνο στις φωνές, αφού είναι ξεκάθαρος στέλνοντας το μήνυμα εκεί που πρέπει για τις σκέψεις του περί μεταγραφής: «Πρέπει να συνεχίσω την καριέρα μου και για αυτό τα λέω όλα αυτά. Αν δεν αλλάξει η κατάσταση και παραμείνω στον πάγκο, τότε θα ψάξω για μεταγραφή. Είναι λογικό. Η πρώτη μου επιλογή πάντως παραμένει αυτή που ήταν πάντα από την αρχή. Να αγωνιστώ για την Άρσεναλ. Έκανα πολύ υπομονή ως τώρα, όμως δεν κάθομαι άλλο στον πάγκο».