Κίμιχ: «Απίστευτη η πορεία της Σίτι»
Εντυπωσιασμένος από το έργο του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι δηλώνει ο πρώην παίκτης του Καταλανού τεχνικού στη Μπάγερν Μονάχου, Τζόσουα Κίμιχ.

O 21χρονος Γερμανός, ο οποίος τρέχει μια καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας, φαίνεται πως δεν ξεχνά τον μέχρι πρότινος προπονητή του στο Μόναχο, δηλώνοντας λάτρης του τρόπου παιχνιδιού που πρεσβεύει ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο το αγωνιστικό πρόσωπο των «πολιτών».
«Είναι φανταστικό το ότι κατάφερε μέσα σε τόσο λίγο καιρό να δώσει το στίγμα του στην ομάδα. Παρακολούθησα τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Γκάντμπαχ, και είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο»
«Μερικοί άνθρωποι στη Γερμανία ισχυρίζονται ότι απέτυχε στην Μπάγερν διότι δεν κατάφερε να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω όμως πως η ομάδα μας ήταν σπάνια τόσο ελκυστική, κάτι το οποίο δείχνουν και τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα που κέρδισε με τον Γκουαρντιόλα» ανέφερε ο διεθνής μέσος των Βαυαρών.