Φελαϊνί: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

Να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα (3-1) από τη Γουότφορντ στο «Βικάρατζ Ρόουντ» θέλησε ο Μαρούαν Φελαϊνί, ο οποίος επισήμανε ότι η ενότητα μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι αυτή που πρέπει να πρυτανεύσει, ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας.



Φελαϊνί: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

«Ναι, η διάθεσή μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά είμαστε άντρες και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Η ήττα ήταν μία σκληρή στιγμή, όμως, πρέπει να είμαστε ήδη έτοιμη για τον αγώνα της Τετάρτης (21/09 κόντρα στη Νορθάμπτον για το Λιγκ Καπ Αγγλίας)», ανέφερε ο 28χρονος Βέλγος διεθνής μέσος στο κανάλι της Γιουνάιτεντ.

Ο Φελαϊνί έκανε και ένα γενικότερο σχόλιο για το παιχνίδι τονίζοντας ότι στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από ότι στο πρώτο, μολονότι δέχθηκε τα δύο από τα τρία τέρματά της. Ειδικότερα, είπε:

«Στο ημίχρονο ο κόουτς μας είπε να παίξουμε αυτοπεποίθηση και το κάναμε, διότι πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Κρατήσαμε την μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και παίξαμε επιθετικά. Μετά το 1-1 δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, γιατί αφήσαμε πολύ χώρο και δεν πιέσαμε προς την μπάλα».