League One: Μπράιτον για ρεκόρ

Μία νίκη μακριά από το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της σε συγκομιδή βαθμών, βρίσκεται η Μπράιτον. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να περάσει από την έδρα της ασταθούς Χάρτλπουλ στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής. Στο κυνήγι της οι Χάντερσφιλντ και Κόλτσεστερ που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τις Όλνταμ και Σουίντον αντίστοιχα.



League One: Μπράιτον για ρεκόρ

Χάρτλπουλ – Μπράιτον

Μία από τις πλέον αλλοπρόσαλλες ομάδες της κατηγορίας είναι οι γηπεδούχοι. Από νίκη σε ήττα και έπειτα δύο σερί ισοπαλίες, με την ήττα αποκλεισμό από την Σέφιλντ να ακολουθεί. Οι γηπεδούχοι έχουν την χειρότερη εντός έδρας άμυνα και την καλύτερη μακριά από το γήπεδό τους. Αναζητούν ακόμη τη σταθερότητα

Δεν έχει ξεχάσει απλά τι σημαίνει ήττα, έχει ξεχάσει τι σημαίνει να δέχεσαι γκολ. Η υπερηχητική Μπράιτον έχει ήδη εξασφαλίσει διαφορά 8 βαθμών από τους διώκτες της και συνεχίζει να τρέχει. Αν νικήσει και τώρα καταρρίπτει το ρεκόρ καλύτερου ξεκινήματος της ομάδας που κρατάει από το 1926! Κίνητρο υπάρχει.

 
Όλνταμ – Χάντερσφιλντ

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρει η Όλνταμ. Αυτό οφείλεται κυρίως στις μέτριες εκτός έδρες εμφανίσεις της, αφού μπροστά στον κόσμο της είναι αρκετά αποτελεσματική. Αποκτά άλλη δυναμική, αφού στο γήπεδό της είναι ακόμη αήττητη έχοντας να επιδείξει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας.

Ανοιχτό παιχνίδι είναι η μέθοδος της Χάντερσφιλντ. Καλή επιθετική συγκομιδή και σχετικά ευάλωτη άμυνα. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, δείχνοντας ότι ίσως κατάφερε να δέσει την αμυντική της γραμμή. Αυτό θα την βοηθήσει να μείνει κοντά στο κυνήγι της Μπράιτον.

 
Σουίντον – Κόλτσεστερ

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην άμυνα, έχουν ρίξει τη Σουίντον στα χαμηλά πατώματα. Οι γηπεδούχοι στις τελευταίες αγωνιστικές είναι «όσα φάμε και όσα βάλουμε», σε αγώνες «ροντέο» και μετράνε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, στα έξι τελευταία τους ματς.

Η Κόλτσεστερ παραμένει η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα της League One και αυτό την έχει κρατήσει στη δεύτερη θέση ισόβαθμη με την Χάντερσφιλντ. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλει να διατηρήσει και να αυξήσει το σερί σε μία θεωρητικώς εφικτή αποστολή.

 
Αναλυτικά οι αγώνες της 16ης αγωνιστικής

Γέοβιλ – Ντάγκεναμ

Έξετερ – Νοτς Κάουντι

Καρλάιλ – Σαουθάμπτον

Μπόρνμουθ – Γουόλσολ

Μπρέντφορντ – ΜΚ Ντονς

Μπρίστολ Ρόβερς – Λέιτον Όριεντ

Όλνταμ – Χάντερσφιλντ

Πιτέρμπορο – Τσάρλτον

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ρότσντεϊλ

Σουίντον – Κόλτσεστερ

Τρανμίρ – Πλίμουθ

Χάρτλπουλ – Μπράιτον