Πρέμιερ Λιγκ – 5η αγωνιστική (preview)

Απορίας άξιο είναι το πως θα εμφανιστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γουότφορντ, την ώρα που αντίδραση καλείται να δείξει και η Τότεναμ μετά τη μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή ήττα.



Πρέμιερ Λιγκ – 5η αγωνιστική (preview)

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Έχοντας υποστεί την ήττα-σοκ από τη Φέγενορντ στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη Πέμπτη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να δείξει χαρακτήρα και να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, όντας φιλοξενούμενη στην έδρα της Γουότφορντ. Οι «σφήκες» μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, δείχνοντας τα... πεπραγμένα τους και κόντρα στη Γουέστ Χαμ, την οποία νίκησαν με 4-2.

Περισσότερο πείθει με τις εμφανίσεις της στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ η Κρίσταλ Πάλας, την ώρα που η σημερινή της αντίπαλος, Στόουκ, ψάχνει ακόμα να βρει τον καλό της εαυτό, προερχόμενη από δύο σερί ήττες. Οφείλουν να δείξουν σημάδια ανάκαμψης οι «πότερς», πριν τα πράγματα ξεκινήσουν να γίνονται... ανησυχητικά.

Δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά η σεζόν για τις Σαουθάμπτον και Σουόνσι, οι οποίες βάσει ρόστερ και συνθηκών, δεδομένα μπορούν να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα. Με το μέρος των «Αγίων» η ψυχολογία, μετά το... καθαρό και αν μη τι άλλο εμφατικό 3-0 επί της Σπάρτα Πράγας, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη.

Με θιγμένο εγωισμό μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα από τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ (1-2), η Τότεναμ φιλοξενεί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Σάντερλαντ, ευελπιστώντας στην επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Ο μόλις ένας βαθμός μετά από πέντε αγωνιστικές δεν κολακεύει ιδιαίτερα τις «μαυρόγατες», με τον Ντέιβιντ Μόγιες να βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής:

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:00)

Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ (16:15)

Σαουθάμπτον – Σουόνσι (16:15)

Τότεναμ – Σάντερλαντ (18:30)