Κάραγκερ: «Αν ο Κόντε ήθελε τον Νταβίντ Λουίζ, θα τον έκλεινε νωρίτερα»

Την πεποίθησή του πως, αν ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, ήθελε στην ομάδα του τον Νταβίντ Λουίζ, δεν θα περίμενε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, εξέφρασε με δηλώσεις του ο βετεράνος αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ.



Κάραγκερ: «Αν ο Κόντε ήθελε τον Νταβίντ Λουίζ, θα τον έκλεινε νωρίτερα»

Μπορεί η αγαπημένη ομάδα του νυν σχολιαστή στο «Sky Sports», Κάραγκερ, να «απέδρασε» -ύστερα από την πρεμιέρα κόντρα στην ¶ρσεναλ- με ακόμη μία νίκη από την αγγλική πρωτεύουσα και το «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο, ο ίδιος δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για τα κακώς κείμενα των χθεσινών (16/09) αντιπάλων των «reds» στεκόμενος στην κακή απόδοση της άμυνάς τους, και συγκεκριμένα, στον 29χρονο Βραζιλιάνο στόπερ.

«Θα παίζουν ο Τέρι και ο Κέιχιλ. Είναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο αυτό το δίδυμο. Αν ο Αντόνιο Κόντε ήθελε τον Νταβίντ Λουίζ, θα τον είχε κλείσει πολύ νωρίτερα. Δεν είναι ο τύπος του σέντερ μπακ που θέλει ο Κόντε. Στην Ιταλία και τη Γιουβέντους είχε τελείως διαφορετικούς αμυντικούς, των οποίων κύριο μέλημα ήταν να αμύνονται. Ο Λουίζ δεν είναι ο τύπος αυτού του παίκτη», ανέφερε ο 38χρονος πρώην ομοθεσίτης του Λουίζ.