Κονέ πενταετίας στη Σάντερλαντ!
Παίκτης της Σάντερλαντ θα είναι ως το 2021 ο Λαμίν Κονέ, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τις «μαυρόγατες» για πέντε ακόμη χρόνια.

Η περίπτωση του 27χρονου και η ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Έβερτον που δεν έγινε ποτέ αποτέλεσε ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού για τη Σάντερλαντ. Παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε, ο Ιβοριανός αμυντικός επέλεξε να παραμείνει στο σύλλογο, υπογράφοντας νέα συμφωνία που θα τον κρατήσει στο στάδιο του Φωτός για πέντε ακόμη σεζόν.
Ο Ντέιβιντ Μόγιες εμφανίστηκε ευχαριστημένος για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κονέ: «Ο Λαμίν είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα και του το ξεκαθάρισα από την αρχή. Παίζει στην Πρέμιερ από τον Ιανουάριο, όμως ήδη έχουμε δει για τι είναι ικανός. Η πρόκληση για αυτόν είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται σαν παίκτης», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός της Σάντερλαντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.