Μπράουν: «Καταστροφικό το δεύτερο μας ημίχρονο»

Σε μια ντροπιαστική βραδιά για τη Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχασε με 7-0 από τη Μπαρτσελόνα, ο Σκότι Μπράουν στάθηκε κυρίως στο πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του, η οποία αγωνιστικά «κατέρρευσε», δεχόμενη τότε πέντε τέρματα.



Μπράουν: «Καταστροφικό το δεύτερο μας ημίχρονο»

«Ήταν το δεύτερο μέρος στο οποίο κυρίως ήμασταν απογοητευτικοί. Το να δέχεσαι πέντε τέρματα σε 45 λεπτά, δεν είναι κάτι που αποδέχεσαι εύκολα. Όλοι μας ήμασταν απογοητευμένοι στα αποδυτήρια», τόνισε ο 31χρονος μέσος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο «Καμπ Νου».

Και συμπλήρωσε με ... έντονο ύφος: «Η αποψινή ήττα ήταν αρκετά ‘βαριά’, δεν τα πήγαμε καλά με την κατοχή της μπάλας και όταν την είχαμε, την χάναμε ξανά. Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά θα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα»

Μετά από ένα 7-0, δεν πρόκειται να έρθω και να κάνω αστεία ή να γελάω.

Είναι δύσκολο να το αποδεχθείς, οι αντίπαλοι μας όμως ήταν φανταστικοί. Τώρα πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας, έχουμε τη Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. την επόμενη αγωνιστική) και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι στο ‘Σέλτικ Παρκ’. Ξέρουμε πως στο γήπεδο μας με τους φιλάθλους μας, όλα μπορούν να συμβούν».