Πάρκερ: «Όχι χαζά γκολ»

Την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και όσο το δυνατόν πιο σύντομα ζήτησε από τους συμπαίκτες του στη Γουέστ Χαμ, ο Σκοτ Πάρκερ, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος κίνδυνος υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ. Επιπλέον, συνέστησε περισσότερη προσοχή στην άμυνα, που εμφανίζεται ως η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας.



Πάρκερ: «Όχι χαζά γκολ»

Στα 12 μέχρι στιγμής παιχνίδια της Πρέμιερσιπ, η ομάδα του Άβραμ Γκραντ έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις 8 βαθμούς και η παρουσία στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, έρχεται ως φυσικό ακόλουθο. «Όλη η ομάδα πρέπει να δείξει περισσότερη αμυντική διάθεση. Όταν σε κάποιο παιχνίδι παίρνουμε το προβάδισμα, πρέπει να το κρατάμε με άνεση και όχι να το χάνουμε, ή να αγωνιούμε κάθε φορά» δήλωσε ο 30χρονος άσος που βλέπει την ομάδα του να παρουσιάζεται συνεχώς ασταθής στα αμυντικά της καθήκοντα και πρόσθεσε: «Είναι διαφορετικό να δέχεσαι ένα γκολ από σουτ που γίνεται από απόσταση 40 μέτρων και άλλο να μην καταφέρνει κανείς από τους τέσσερις αμυντικούς να ανακόψουν τον αντίπαλο και να πάρουν τη μπάλα.

Όταν όμως δέχεσαι γκολ από τα τρία μέτρα, με τον αντίπαλο να σου έχει πάρει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ που έγινε με γέμισμα μέσα στην περιοχή, αυτομάτως αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια χαζά γκολ και να χάνουμε τη νίκη ή ακόμη περισσότερο, να μην καταφέρνουμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία».