Αδικημένος από τον κόσμο αισθάνεται ο Στέρλινγκ

Παραδέχθηκε ότι τον επηρέασε, ότι δεν τον βοήθησε στην προσπάθειά του πέρυσι, όμως, ο Ραχίμ Στέρλινγκ δηλώνει πλέον... άλλος άνθρωπος, πιο ώριμος, με συγκέντρωση στα πράγματα που πρέπει. Παρ' όλα αυτά, του μένει η πικρία, διότι θεωρεί πως «ήταν άδικα τα όσα ακούστηκαν για εμένα... ». 



Αδικημένος από τον κόσμο αισθάνεται ο Στέρλινγκ

«Την περασμένη σεζόν δέχθηκα πολλή και άσχημη κριτική, όμως θεωρώ ότι ήταν κάπως άδικο αυτό προς το πρόσωπό μου... Τώρα έχω καταφέρει να το αφήσω έξω από το μυαλό μου όλο αυτό και παίζω ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που με νοιάζει. Δεν με ενδιαφέρει πλέον η κριτική και δεν την ακούω όταν είναι κακεντρεχής. Πλέον δεν διαβάζω ούτε στο κινητό ούτε πουθενά τα όσα γράφονται και τα όσα λεέι ο κόσμος για εμένα. Έχω αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό μου για να συνεχίσω τη δουλειά μου» είπε αρχικά ο Άγγλος διεθνής φορ της Μάντσεστερ Σιτι και συνέχισε:

«Είναι λογικό, ωστόσο, όταν τύχει ν' ακούσεις κάτι κακό και το θεωρήσεις άδικο, να σε πειράξει... Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται ότι προσπαθείς για την ομάδα σου και αλλά και την εθνική ομάδα και θέλεις να δουλέψεις σκληρά. Μονάχα ασκεί αμέσως κριτική στην πρώτη στραβή στιγμή. Είναι εκνευριστικό. Ήταν άδικη η κριτική που δέχθηκα πέρυσι...».