Παράπονα στον Φαν ντερ Φάαρτ

Παράπονα για την φυσική κατάσταση του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ εξέφρασε ο Χάρι Ρέντναπ. Παρά το γεγονός ότι ο Ολλανδός έχει σκοράρει και στα 6 παιχνίδια της Πρέμιερ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", ο Ρέντναπ βρήκε λόγο να μη δηλώσει...απόλυτα ικανοποιημένος από τον 27χρονο μέσο.



Παράπονα στον Φαν ντερ Φάαρτ
Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο έναντι 8 εκ. λιρών και έχει ήδη αρχίσει όχι μόνο να ξεπληρώνει τα λεφτά που δαπανήθηκαν αλλά και να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας. Η Τότεναμ με αυτόν στην 11αδα έχει βρει μια ακόμη λύση στο σκοράρισμα ωστόσο ο Ρέντναπ εξέφρασε παράπονα για την φυσική του κατάσταση με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Σάντερλαντ.
 
«Θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Μπλάκμπερν όμως δείχνει πολύ κουρασμένος. Στο δεύτερο ημίχρονο με την Σάντερλαντ εξαφανίστηκε για ένα μεγάλο διάστημα. Θα πρέπει να διορθώσει τη φυσική του κατάσταση γιατί η Πρέμιερ Λιγκ απαιτεί περισσότερα τρεξίματα» τόνισε ο Ρέντναπ