Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Κέιν
Την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού της Τότεναμ και πρώτου σκόρερ στην περυσινή Πρέμιερ Λιγκ, Χάρι Κέιν, επιθυμεί η Μίλαν, όπως μετέδωσε Μέσο από τη Βρετανία.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος για τους ποδοσφαιριστές που έχουν ομάδα να τελείωσε, ωστόσο, οι «ροσονέρι» έχουν σημειώσει στη λίστα τους για το μέλλον το όνομα του στράικερ των «spurs».
Επιπλέον, ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους Λονδρέζους μέχρι το 2020, ενώ βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση με το σύλλογό του η βελτίωση των όρων αυτού, γεγονός που μεταφράζεται σε υψηλότερες οικονομικές απολαβές για τον Άγγλο διεθνή φορ.
Τα παραπάνω υποδηλώνουν, με άλλα λόγια, ότι η διοίκηση της Τότεναμ θέλει να «δέσει» τον έναν εκ των αρχηγών της στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», επομένως δεν προτίθεται, βάσει των κινήσεών της, να εξετάσει το ενδεχόμενο παραχώρησής του.
Παρ’ όλα αυτά, η ιταλική ομάδα θέλει να ξεφύγει από τη μετριότητα των τελευταίων ετών και να επανέλθει στην κορυφή, τόσο της Ιταλίας, όσο και της Ευρώπης, και έτσι, βλέπει στο πρόσωπο του Κέιν έναν από τους αθλητές που είναι ικανοί να την βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο.