Ακόμη και δύο παιχνίδια την ημέρα στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Τις προδιαγραφές να φιλοξενήσει δύο αγώνες την ίδια ημέρα, έναν της Πρέμιερ Λιγκ και έναν της NFL, θα έχει το νέο γήπεδο της Τότεναμ.



Ακόμη και δύο παιχνίδια την ημέρα στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Οι εργασίες για να είναι έτοιμο το νέο «σπίτι» της ομάδας έως το 2018-19 έχουν ξεκινήσει και τόσο από τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, όσο και τον εκτελεστικό διευθυντή της NFL, Μαρκ Γουέλερ, εκφράζεται αισιοδοξία πως θα μπορούν να διοργανωθούν δύο ματς ακόμη και την ίδια ημέρα.

Αυτό μπορεί να συμβεί από μία έως και δύο φορές ανά σεζόν, αφού υπάρχει συμφωνία για μάξιμουμ δύο αγώνων ράγκμπι ετησίως στο Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί πως το χορτάρι στο νέο γήπεδο θα είναι αναιρέσιμο για να μπορεί να ταιριάζει στα αμερικανικά στάνταρ.

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε στο πρώτο μας παιχνίδι, αλλά είναι σίγουρα ρεαλιστικό. Σκεφτείτε πόσο συναρπαστική είναι η ιδέα να έχεις τα δύο μεγαλύτερα πρωταθλήματα -από τηλεοπτικής άποψης- την ίδια ημέρα» ανέφερε ο πρόεδρος των «σπιρουνιών».