Κύριος…ο Φάμπρεγκας

Συγγνώμη υποχρεώθηκε να ζητήσει ο Σεσκ Φάμπρεγας από τον Στίβεν Γουόρντ, αφού ο αμυντικός της Γουλβς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο πάνω σε φορείο μετά το φρικτό τάκλιν του Ισπανού.



Κύριος…ο Φάμπρεγκας

Ο διαιτητής του χθεσινού ματς της Γουλβς με την Άρσεναλ, Μαρκ Χάσλεϊ, αρνήθηκε να στείλει τον Φάμπρεγας στα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα για την «προκλητική» του κίνηση πάνω στον Γουόρντ, και ο τυχερός μέσος των «κανονιέρηδων» διέφυγε με μία κίτρινη κάρτα ενώ η Άρσεναλ κέρδισε το παιχνίδι με 2-0, σκορ που διαμόρφωσε με δύο τέρματα ο Μαρουάν Σαμάκ.

Το πολυσυζητημένο τάκλιν θεωρήθηκε τόσο κακό που ο Αρσέν Βενγκέρ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον ομόλογό του στη Γουλβς, Μικ ΜακΚάρθι. «Νομίζω ότι δεν ήταν εσκεμμένο, έτσι μου είπε Σεσκ» αναφέρει ο προπονητής της Άρσεναλ και συνεχίζει «Τον ακούμπησε αλλά πήγαινε για τη μπάλα. Μετά στα αποδυτήρια πήγε και του ζήτησε συγγνώμη».

«Δεν έχω δει το τάκλιν ακόμα, αλλά θα ήθελα να απολογηθώ στον ΜακΚάρθι γιατί τραυματίστηκε ένας παίκτης του. Η κόκκινη κάρτα θα σήμαινε πως το τάκλιν έγινε εσκεμμένα. Η πρόθεση παίζει το σημαντικότερο ρόλο, δεν μπορείς να βγάλεις το τάκλιν από το παιχνίδι» δήλωσε στη συνέχεια ο Αλσατός τεχνικός.