«Έμεινα μόνος…»

Απογοητευμένος από τη στάση που κράτησαν οι διοικούντες την Πόρτμσουθ και τις υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, είναι ο τεχνικός της ομάδας, Άβρααμ Γράντ, με την ομάδα πλέον να έχει υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ και μαθηματικά.



«Έμεινα μόνος…»

Η Πόρτσμουθ αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που εισήλθε σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης, αφήνει τα «σαλόνια» της Πρέμιερσιπ για ένα σκαλί χαμηλότερο. Ο Άβρααμ Γκράντ νιώθει «κρεμασμένος» από τους διοικούντες των «πομπέις» αφού όσα άκουσε πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και όσα του υποσχέθηκαν πως θα γίνουν για το καλό της ομάδας, δεν τα είδε ποτέ: «Πιστεύω ότι μάχομαι για ανθρώπους που είναι θύματα κακών συνθηκών που δεν μπορούν να αλλάξουν. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, χωρίς να κατηγορώ κανέναν. Δεν μου αρέσει να κάνω τον κριτή. Φυσικά και νιώθω απροφύλακτος. Οι υποσχέσεις που πήρα δεν υλοποιήθηκαν ποτέ».

Το μόνο παρήγορο αυτή τη στιγμή είναι η συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου σήμερα αντιμετωπίζουν την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ». Η αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, όμως άπαντες στην Πόρτσμουθ θέλουν να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα για να μην στεφθεί άκρως απιτυχημένη η χρονιά.