Ενδιαφέρεται για Μπαλοτέλι η Μπολόνια

Το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Μάριο Μπαλοτέλι της Λίβερπουλ εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Ρομπέρτο Ντοναντόνι.  



Ενδιαφέρεται για Μπαλοτέλι η Μπολόνια

Ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αρκετοί σύλλογοι από την Ιταλία «γλυκοκοιτάζουν» τον εκκεντρικό φορ, η περίπτωση του οποίου πάντως δεν είναι εύκολη λόγω των χρημάτων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας μεταγραφής.

Ο Ντοναντόνι πάντως γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες δεν δίστασε να γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της ομάδας του, το οποίο μπορεί υπο προυποθέσεις να εκδηλωθεί επισήμως στο άμεσο μέλλον.

«Βεβαίως και θα ήμουνα ικανοποιημένος από μια τέτοια μεταγραφή. Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές είναι πάντοτε περιζήτητοι και ο Μπαλοτέλι είναι ένας από αυτούς. Το ζητούμενο είναι οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομάδα μας να συμπεριφέρονται κατάλληλα και να δουλεύουν σκληρά. Αν ο Μάριο είναι διαθέσιμος και δείξει την απαραίτητη θέληση τότε είναι σίγουρα ευπρόσδεκτος σε μας» ανέφερε ο 52χρονος τεχνικός.