«Ένα τηλεφώνημα έκανε τη διαφορά στον Φελαϊνί»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως ένα προσωπικό του τηλεφώνημα στον Μαρουάν Φελαϊνί, τις πρώτες του μέρες στο Μάντσεστερ, ήταν καθοριστικό στο να γυρίσει ο … διακόπτης για τον Βέλγο μέσο.



«Ένα τηλεφώνημα έκανε τη διαφορά στον Φελαϊνί»

Μπορεί η περσινή χρονιά να ήταν απ’ τις πλέον δύσκολες για τον Μαρουάν Φελαϊνί στην τριετή παρουσία του στο Μάντσεστερ, ωστόσο η φετινή μοιάζει να έχει αρχίσει ιδιαίτερα καλά. Στο χθεσινό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 28χρονος έπαιξε βασικός, έχοντας μάλιστα και καλή γενικά απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό βέβαια δεν προκάλεσε εντύπωση στον Ζοσέ Μουρίνιο...

«Πιθανώς ένα απλό τηλεφώνημα να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ήταν παίκτης που ένιωθε πως δεν ήταν ευπρόσδεκτος πια. Όλοι έλεγαν στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου πως θα πωληθεί και πως δεν έκανε για μένα. Αλλά τελικά φτάνει ένα τηλέφωνο μετά την παρουσίαση μου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αλλάξει πολλά, καθώς του είπα να ξεχάσει ό,τι έχει διαβάσει και πως δεν θα φύγει», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Όσο περισσότερο οργανωμένα παίζει μια ομάδα, τόσο ευκολότερο είναι για τους παίκτες να νιώσουν άνετα. Ο Φελαϊνί παίζει καλά και είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση.»

Ο Πορτογάλος τόνισε παράλληλα πως ευκαιρίες σταδιακά θα πάρουν και άλλοι παίκτες, λόγω και των πολλών ματς που θα προκύψουν στο επόμενο διάστημα. «Ανυπομονώ να έρθει ο Σεπτέμβριος (σ.σ. υπάρχουν υποχρεώσεις για το League Cup και το Europa League), γιατί όσο καλές και αν είναι οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες, χρειάζεται να παίρνουν παιχνίδι για να μην απογοητεύονται. Μετά είναι δύσκολο να προπονούνται σε καλό βαθμό.»