Παρών στην πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα ο Μπράβο

Κανονικά θα παίξει ο Κλαούντιο Μπράβο στην πρώτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπως διαμηνύει ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ.



Παρών στην πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα ο Μπράβο

Μπορεί οι φήμες για την επικείμενη μεταγραφή του Χιλιανού διεθνή τερματοφύλακα στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 17 εκατομμυρίων λιρών να έχουν γίνει πιο έντονες το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου της Βαρκελώνης δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον παίκτη, τουλάχιστον μέχρι την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Πολλά έχουν ειπωθεί, αλλά εγώ δηλώνω ότι ο Κλαούντιο Μπράβο θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα το Σάββατο. Μετά θα δούμε τι θα γίνει. Αν φύγει ο Μπράβο, θα πρέπει προηγουμένως να έχουμε αποκτήσει άλλον τερματοφύλακα», ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό της Καταλονίας ο Ρόμπερτ Φερνάντεθ.

Ο έτερος -βασικός- τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα» που επίσης απασχόλησε τη Μάντσεστερ Σίτι, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός αποστολής για τον πρώτο αγώνα στη φετινή ισπανική λίγκα, όπου η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί  στο «Καμπ Νου» το Σάββατο (20/08) τη Ρεάλ Μπέτις.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι ο 33χρονος Λατινοαμερικάνος πανηγύρισε χτες τον πρώτο τίτλο της χρονιάς με τους Καταλανούς, οι οποίοι επικράτησαν της Σεβίλλης με 3-0 στο δεύτερο σκέλος του ισπανικού Σούπερ Καπ (στο πρώτο ματς κέρδισαν ξανά με 2-0).

Ο ίδιος απέκρουσε πέναλτι των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, με το σκορ να είναι ακόμη στο 1-0.