Αγχώθηκε, αλλά παρέμεινε πρώτη η Κόλτσεστερ

Αν και είδε την Γκρίμσμπι να μειώνει επικίνδυνα το σκορ, η Κόλτσεστερ κράτησε το προβάδισμά της και με το τελικό 3-2 παρέμεινε στην κορυφή της LeagueTwo έπειτα και από την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με... οπαδό για τέταρτο βοηθό, το Ντονκάστερ - Κέμπριτζ! 



Αγχώθηκε, αλλά παρέμεινε πρώτη η Κόλτσεστερ

Η Έξετερ δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ούτε βαθμό έπειτα από τρία ματς, αφού ο Τζος με γκολ στα τελευταία λεπτά επέτρεψε στην Κρόουλι να φύγει με τη νίκη (1-0) από την έδρα των ουραγών, παρθενική νίκη στη σεζόν για την Πλίμουθ με το 2-1 απέναντι στη Νοτς Κάουντι.

Απόλυτα ευχαριστημένοι έμειναν στην Χάρτλπουλ, η οποία αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-1 βρήκε δύναμη και λύσεις για να φτάσει στο τελικό 3-3 και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, εύκολα έφτασε στο τελικό 3-0 η Λέιτον Όριεντ, στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Στίβενεϊτζ.

Μπαρνέτ και Μπλάκπουλ έμειναν στο 1-1 στο παιχνίδι που ξεκίνησε πιο αργά από τα υπόλοιπα...

Τρομερά πράγματα στο Ντονκάστερ – Κέμπριτζ (1-0), με οπαδό να εκτελεί χρέη τέταρτου βοηθού, από τη στιγμή που παρουσιάστηκε πρόβλημα και υπήρξε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα για να βρεθεί... εθελοντής ώστε να συνεχιστεί το ματς!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Καρλάιλ – Τσέλτεναμ 1-1

Κόλτσεστερ – Γκρίμσμπι 3-2

Κρου – Χάρτλπουλ 3-3

Ντονκάστερ – Κέμπριτζ 1-0

Έξετερ – Κρόουλι 0-1

Λέιτον Όριεντ – Στίβενεϊτζ 3-0

Λούτον – Νιούπορτ 2-1

Μάνσφιλντ – Γιόβιλ 1-0

Μόρκαμ – Πόρτσμουθ 2-0

Νοτς Κάουντι – Πλίμουθ 1-2

Γουίκομ – Άκρινγκτον 1-1

Μπαρνέτ – Μπλάκπουλ 1-1