Μπεντέκε και στο βάθος... Κάρολ για Πάλας

Τον επιθετικό της Γουέστ Χαμ, Άντι Κάρολ, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της Κρίσταλ Πάλας ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, στην περίπτωση κατά την οποία «χαλάσει» η μεταγραφή του Κριστιάν Μπεντέκε.



Μπεντέκε και στο βάθος... Κάρολ για Πάλας

Είναι γνωστό από την αρχή σχεδόν του καλοκαιριού ότι οι «αετοί» ψάχνουν έναν σέντερ φορ, προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους, με τις προσπάθειές τους να έχουν επικεντρωθεί στο Βέλγο διεθνή ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή της γύρω στις 32,5 εκατομμύρια λίρες, ποσό, δηλαδή, που η ίδια δαπάνησε για να τον αγοράσει το περασμένο καλοκαίρι (2015) από την Άστον Βίλα.

Εφόσον, λοιπόν, οι Λονδρέζοι δεν καταβάλουν τα χρήματα που ζητάνε οι «reds» για τον Μπεντέκε, τότε, όπως όλα δείχνουν, θα προχωρήσουν στο...σχέδιο Β και, ύστερα από τον Τζέιμς Τόμκινς, θα προβούν σε ακόμα μία αγορά από τη «βιτρίνα» των «σφυριών» αποκτώντας τον 27χρονο στράικερ.

Να θυμίσουμε ότι ο Κάρολ αγωνίστηκε και στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε η Γουέστ Χαμ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη σλοβένικη Ντομζάλε βγάζοντας μάλιστα και την ασίστ στο δεύτερο από τα τρία τέρματα που πέτυχε η ομάδα του στον επαναληπτικό του Λονδίνου.

Το συμβόλαιο του αριστεροπόδαρου Άγγλου παίκτη λήγει τον Ιούλιο του 2019.