Κάουτ: «Φοβήθηκα για τη σεζόν»

Μεγάλη ανησυχία παραδέχτηκε ο Ντιρκ Κάουτ ότι τον κυρίευσε μόλις πληροφορήθηκε από τους γιατρούς την στιγμή που τραυματίστηκε ότι μάλλον θα χρειαζόταν χειρουργείο. Αυτό θα τον άφηνε καιρό έξω και φοβήθηκε ότι θα έχανε όλη τη σεζόν. Τελικά όμως έναν μήνα αργότερα επέστρεψε στους αγώνες και μάλιστα με νίκη επί της Τσέλσι.



Κάουτ: «Φοβήθηκα για τη σεζόν»

Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αστράγαλο σε αγώνα της εθνικής Ολλανδίας και με το πόδι του πρησμένο οι γιατροί δεν μπορούσαν να βγάλουν σαφή συμπεράσματα. Τότε ο ίδιος φοβήθηκε για τα χειρότερα όπως ομολογεί: «Δεν είχα πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα μου. Φέτος όμως είχα δύο σοβαρούς. Όταν ήμουν στα αποδυτήρια μου είπαν ότι πιθανότατα θα χρειαζόμουν εγχείρηση. Αν γινόταν αυτό θα έμενα εκτός δράσης για μήνες».

Τώρα όμως ο Κάουτ είναι πίσω υγιής στην αγωνιστική δράση και τονίζει ότι νιώθει καλά: «Ήταν δύσκολα τότε, όμως στάθηκα τυχερός και το ιατρικό επιτελείο με βοήθησε. Νιώθω όμορφα που επέστρεψα. Δεν ήταν εύκολο να γυρίσω μετά από έναν μήνα στην ομάδα και με μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια μου. Όταν όμως με ρώτησε ο προπονητής, είπα πως ήμουν έτοιμος. Σωματικά νιώθω καλά. Έχω κάποια μικρά τσιμπήματα στον αστράγαλο και νιώθω το σημείο κάπως ευαίσθητο, όμως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αποθεραπεία».