Συσσωρευμένη κούραση για Φάμπρεγκας

Η μεγάλη καταπόνηση από τα συνεχόμενα ματς είναι η αιτία των συχνών τραυματισμών του Σεσκ Φάμπρεγκας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο μέσος της Άρσεναλ κατευνάζει τα πνεύματα και τονίζει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.



Συσσωρευμένη κούραση για Φάμπρεγκας

«Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό. Απλά υπάρχει υγρό το οποίο μαζεύεται συνέχεια και είναι ενοχλητικό. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Εξετάζουμε τους ισχιακούς μύες μου, γιατί είναι πάντα σφιχτοί. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαι 23 χρονών και έχω παίξει πολλά, μα πάρα πολλά παιχνίδια. Σύντομα θα συμπληρώσω 200 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ, 60 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 60 με την εθνική. Αυτά είναι πολλά παιχνίδια για την ηλικία μου και πρέπει να προσέχω», τονίζει ο Ισπανός αστέρας.

Ο Φάμπρεγκας δείχνει σε κάθε αγώνα να προσέχει ιδιαίτερα τα πόδια του και δεν είναι λίγες οι φορές που η κάμερα τον συλλαμβάνει να προχωράει με μορφασμούς πόνου και ενοχλήσεων. Ωστόσο όπως τονίζει και ο ίδιος με το κατάλληλο πρόγραμμα αποθεραπείας και ξεκούρασης θα επανέλθει το σώμα του από την υπέρμετρη καταπόνηση.