Λουίς Γκαρσία: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Λουίς Γκαρσία, αναφερόμενος στη νέα του περιπέτεια στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.«Είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω ξανά το ποδόσφαιρο», δήλωσε.



Λουίς Γκαρσία: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Ο πρώην άσος των «κόκκινων» υποστήριξε πως η ζωή στην Ελλάδα είναι ιδανική μετά την αποχώρησή του από το Μέρσεϊσαϊντ.«Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό γιατί είμαι υγιής, παίζω καλά και απολαμβάνω ξανά το ποδόσφαιρο. Επιπλέον αγωνίζομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε γενικότερο πλαίσιο, η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ καλή»ήταν τα λόγια του Ισπανού μεσοεπιθετικού που εκτός των άλλων, υπογράμμισε ότι ο χωρισμός του με τη Λίβερπουλ, ήταν μια εξέλιξη στην καριέρα του που «πόνεσε» πολύ.

«Ο τρόπος με τον οποίο έφυγα, με πλήγωσε. Ήταν πολύ δύσκολο. Ο τραυματισμός που με ταλαιπωρούσε προς τα τέλη της θητείας μου, δεν μου επέτρεψε να αποχωριστώ την ομάδα όπως θα ήθελα. Αυτός είναι και ο λόγος που το πρόσφατο παιχνίδι στο Άνφιλντ προς τιμήν του Τζέιμι Κάραγκερ, ήταν τόσο σημαντικό για μένα. Αποχαιρέτησα τους οπαδούς που με στήριξαν σε όλη τη θητεία μου».