Πεπ: «Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Στόουνς»

Λιτός ήταν στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά τη μεταγραφή του Τζον Στόουνς, ο τεχνικός της νέας ομάδας του, Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας ότι ταιριάζει στα γούστα του το παιχνίδι του 22χρονου αμυντικού, τον οποίο επιθυμεί να εξελίξει ακόμη παραπάνω.



Πεπ: «Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Στόουνς»

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Τζον να δείξει την ποιότητά του και να βελτιωθεί σε ότι έχει ήδη κατορθώσει. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του και ανυπομονώ να τον καλωσορίσω στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 45χρονος κόουτς.

Είναι λογικό στο «Νησί» να μονοπώλησε το καλοκαίρι η πολύκροτη μεταγραφή του Πογκμπά στη συμπολίτισσα των «πολιτών», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, και η μεταγραφή του Στόουνς ήταν από τις περιπτώσεις που «τράβηξαν» πολύ όλο το καλοκαίρι με την Έβερτον να αποδεικνύεται σκληρή διαπραγματεύτρια και να παραχωρεί τον παίκτη τελικά έναντι 47,5 εκατομμυρίων λιρών.

Παρ’όλα αυτά, ο Καταλανός τεχνικός επιθυμούσε διακαώς την ένταξη του Στόουνς στην ομάδα, προκειμένου να ενισχύσει την τετράδα στο κέντρο της άμυνάς του, έπειτα από την αποχώρηση του Ντεμικέλις (που πιθανόν καταλήγει στην Εσπανιόλ) και τους συνεχείς τραυματισμούς των Κομπανί, Μανγκαλά, ενώ υπάρχει στο ρόστερ και ο Οταμέντι.