Να εντυπωσιάσει τον Κούμαν θέλει ο Μπάρι

Η έλευση του Ρόναλντ Κούμαν στην Έβερτον «ανοίγει» για τον Γκάρεθ Μπάρι ένα νέο κεφάλαιο στη μέχρι στιγμής πορεία του στο Μέρσεϊσαϊντ και παράλληλα αποτελεί ένα είδος έξτρα κινήτρου για τον ίδιο.



Να εντυπωσιάσει τον Κούμαν θέλει ο Μπάρι

Μπορεί να έχει φτάσει αισίως τα 35, όμως η όρεξη για μπάλα και νέες προκλήσεις δεν λείπουν στον Γκάρεθ Μπάρι. Το γεγονός μάλιστα πως ύστερα από χρόνια η Έβερτον θα έχει διαφορετικό πρόσωπο στον πάγκο της (Κούμαν αντί Μαρτίνεθ) κάνει μεγαλύτερη την αναμονή για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον έμπειρο μέσο…

«Ανεξάρτητα από το τι έχεις πετύχει στην καριέρα σου, πάντα υπάρχει κάποιος για να κατακτήσεις περισσότερα μαζί του. Και αυτός είναι ο Ρόναλντ Κούμαν, είναι τόσο απλό», δήλωσε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Μπάρι για το νέο προπονητή των «ζαχαρωτών» και συνέχισε:

«Πάντοτε μπορεί να υπάρξει μια νέα εμπειρία και αυτή τώρα προκύπτει με τον νέο προπονητή. Ως ποδοσφαιριστής υπήρξε κάτι ιδιαίτερο και μπορεί να κάνει επίσης το μεγάλο βήμα τώρα και στους προπονητικούς πάγκους. Ανυπομονώ για να δουλέψω μαζί του».

Η Έβερτον ξεκινάει τη φετινή της περιπέτεια στην Πρέμιερ Λιγκ αυτό το Σάββατο (13/8), υποδεχόμενη στο «Γκούντισον Παρκ» την Τότεναμ.