Δεν θα κάνει... δώρο τον Μπεντέκε ο Κλοπ
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει όποιος σύλλογος επιθυμεί την απόκτηση του Κρίστιαν Μπεντέκε από την Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος παραδέχθηκε πως οι «κόκκινοι» είναι ανοιχτοί σε «πραγματικές προσφορές» και όχι σε... δώρα.

«Ο Κρίστιαν έχει ήδη πει ότι ακούγεται λογικό το να πάει σε έναν άλλο σύλλογο και η κατάσταση παραμένει ως έχει για την ώρα. Παραμένει ένας σπουδαίος επιθετικός, αλλά έχουμε μερικούς ακόμη επιθετικούς και βγάζει περισσότερο νόημα το να τους δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όπως και κάναμε.
Εάν υπάρχουν σύλλογοι που θέλουν έναν επιθετικό από εμάς θα πρέπει να κάνουν πραγματικές προσφορές και να μην ελπίζουν σε κάτι άλλο. Αλλιώς θα βρούμε λύσεις. Εάν υπάρχει η ανάγκη στην άλλη πλευρά, τότε πρέπει αυτή να το κυνηγήσει. Αλλά δεν θα είναι δώρο. Έτσι είναι οι μεταγραφές. Κάποιοι σύλλογοι προσπαθούν να τζογάρουν, αλλά δεν ανήκουμε σε αυτούς. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι και εφόσον υπάρξει προσφορά θα την εξετάσουμε.
Θα δούμε τι θα γίνει αλλά στην τελική εάν κάποιος θέλει έναν παίκτη μας πρέπει να πληρώσει καλά γιατί έχουμε μόνο καλούς ποδοσφαιριστές» σχολίασε ο Γερμανός κόουτς.