«Μη ρεαλιστικές οι μεταγραφές επιπέδου Φελαϊνί»

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μόγιες, η Σάντερλαντ πρέπει να σημειώσει πρόοδο ώστε να προσελκύσει παίκτες της ποιότητας του Μαρουάν Φελαϊνί. 



«Μη ρεαλιστικές οι μεταγραφές επιπέδου Φελαϊνί»

Ο Σκωτσέζος προπονητής ήταν ο άνθρωπος πίσω από τη μεταγραφή του Βέλγου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2013. Όμως παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να μπορέσουν οι «μαυρόγατες» να αποκτήσουν παίκτες του επιπέδου του μέσου των «κόκκινων διαβόλων».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω τέτοιου τύπου παίκτες. Ρεαλιστικά όμως, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε σχετικά ο 53χρονος τεχνικός.

Μέχρι στιγμής, η Σάντερλαντ δεν έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές , λόγω της αβεβαιότητας που υπήρχε με την περίπτωση του Σαμ Αλαρντάϊς. Ο Μόγιες, ο οποίος τον αντικατέστησε μόλις στις 23 Ιουλίου,  επικεντρώνεται στην ενίσχυση του ρόστερ.

«Έχουμε έτοιμες κάποιες προσφορές. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε το ρόστερ και είμαι αισιόδοξος ότι θα φέρουμε κάποιους παίκτες», τόνισε ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον, ο οποίος εκτός του Φελαϊνί, ενδιαφέρεται και για τον Αντνάν Γιανουζάϊ.