Πλησιάζει σε Σανέ-Στόουνς η Σίτι!

Κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά είναι στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι τα νέα σχετικά με τις υποθέσεις τον Λερόι Σανέ και Τζον Στόουνς, όπως μεταφέρει το «Sky Sports»! Ιατρικά στους «πολίτες» ο Γερμανός άσος της Σάλκε!



Πλησιάζει σε Σανέ-Στόουνς η Σίτι!

Όλο και περισσότερο πλησιάζει στο διπλό μεταγραφικό «μπαμ» Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» φαίνεται πως πλέον δεν απέχουν και πολύ από την απόκτηση των Λερόι Σανέ και Τζον Στόουνς, περιπτώσεις για τις οποίες δουλεύουν ταυτόχρονα.

Από τη μία ο άσος της Σάλκε βρίσκεται από το Σαββατοκύριακο στο Μάντσεστερ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, η οποία αναμένεται να «κλείσει» κοντά στα 30 εκ. λίρες. Ο παίκτης έχει ενημερώσει τους «βασιλικούς μπλε» ότι θέλει να αποχωρήσει, πιέζοντας έτσι για μία συμφωνία με τη Σίτι.

Μάλιστα, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της Σάλκε στην Αυστρία για την προετοιμασία της ομάδας, όντας έτοιμος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Η διοίκηση των «πολιτών» είναι επίσης αισιόδοξη και για το «deal» με την Έβερτον για τον Τζον Στόουνς, υπόθεση με την οποία θέλουν να... ξεμπερδεύουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Το ποσό της μεταγραφής κυμαίνεται κοντά στα 50 εκ. λίρες.