«Όχι» της Λιόν σε Άρσεναλ για Λακαζέτ!

Αρνητική απάντηση εισέπραξε η Άρσεναλ από τη Λιόν, στην πρόταση που κατέθεσε για τον 25χρονο Γάλλο στράικερ, Αλεξάντρ Λακαζέτ!



«Όχι» της Λιόν σε Άρσεναλ για Λακαζέτ!

Φαίνεται πως τα 35 εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν οι «κανονιέρηδες» δεν αποδείχθηκαν αρκετά, ώστε να δελεάσουν τους δευτεραθλητές Γαλλίας να παραχωρήσουν το διεθνή με τους «τρικολόρ» στράικερ.

Τη μη αποδοχή της πρότασης δημοσιοποίησε στα ΜΜΕ η επίσημη Λιόν.

Μένει να μαθευτεί τις επόμενες ημέρες, αν οι Λονδρέζοι επανέλθουν με υψηλότερη οικονομικά πρόταση, ή αν τελικά κάνουν πίσω στη διεκδίκηση του παίκτη.

Δεδομένου, όμως, ότι ο Αρσέν Βενγκέρ δραστηριοποιείται εδώ και αρκετό καιρό για να φέρει το Λακαζέτ στο «Νησί», το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει συνέχεια στο μεταγραφικό σίριαλ που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του συλλόγου της Πρέμιερ Λιγκ.