Στηρίζει Μαντσίνι ο Βενγκέρ

Την άποψή του ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να εμπιστευτεί τον Ρομπέρτο Μαντσίνι εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε ότι άσχημα αποτελέσματα θα έχουν πολλοί προπονητές, αλλά είναι η εμπιστοσύνη που θα λάβουν από τη διοίκηση, αυτό που θα καθορίσει την ευκαιρία τους να επανέλθουν σε δρόμο επιτυχιών.



Στηρίζει Μαντσίνι ο Βενγκέρ

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ για τον συνάδελφό του στους «πολίτες» και έδειξε κατανόηση για όσα περνάει ο τελευταίος μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη:

«Περνάει μία δύσκολη περίοδο. Τρία παιχνίδια στη σεζόν με κακή απόδοση μπορεί να τύχουν σε οποιονδήποτε προπονητή. Απλά εδώ ίσως υπάρχει και η πίεση μετά τις ηχηρές μεταγραφές που έγιναν, για να έρθουν άμεσα αποτελέσματα.

Έχω κατανόηση για κάθε προπονητή που αντιμετωπίσει προβλήματα, γιατί ξέρω πως είναι αυτή η κατάσταση. Εκεί φαίνεται και η θέληση μίας ομάδας να δείξει εμπιστοσύνη σε άτομα που πραγματικά το αξίζουν. Για αυτό πρέπει να υπάρχει η διοίκηση σε έναν σύλλογο, για να παίρνει τέτοιες σημαντικές αποφάσεις. Από τη Μάντσεστερ Σίτι εξαρτάται αν θα εμπιστευτεί τον Ρομπέρτο Μαντσίνι . Εγώ προσωπικά θα τους το συνιστούσα».