Γκιλέσπι: «Ας θεωρούμαστε αουτσάιντερ»

Ευεργετικά για τη Λίβερπουλ μπορεί να λειτουργήσει η ταμπέλα του αουτσάιντερ στο ντέρμπι με την Τσέλσι σύμφωνα με τον Γκάρι Γκιλέσπι. Η παλιά δόξα των «κόκκινων», μίλησε στο “talkSPORT” για το επερχόμενο ματς στο “Anfield”, το κλίμα στην ομάδα και τις πιθανότητες παραμονής των Φερνάντο Τόρες και Πέπε Ρέινα στο λιμάνι.



Γκιλέσπι: «Ας θεωρούμαστε αουτσάιντερ»

«Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε ανοδική πορεία, αλλά η Τσέλσι είναι παντοδύναμη και σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το γεγονός όμως ότι πάει στο ντέρμπι με την ταμπέλα του αουτσάιντερ ίσως και να δουλέψει υπέρ της, αλλά είναι θλιβερό ότι φτάσαμε στο σημείο να είμαστε ικανοποιημένοι ακόμα και με την ισοπαλία. Ειδικά στο Άνφιλντ…», είπε αρχικά ο Γκιλέσπι, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε τη χώρα μας, έπειτα από πρόσκληση των ακαδημιών "Fous de Foot" στη Βάρη.

Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα ήταν απαραίτητα ώστε να σκάσουν ξανά χαμόγελα στο “Anfield”. «Τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα, όμως οι τρεις σερί νίκες βελτίωσαν αισθητά το κλίμα. Πάντως δεν νομίζω πως οι οπαδοί της Λίβερπουλ τρέφουν αυταπάτες… Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε».

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ, εκτιμά πως παρά τα όσα γράφονται και λέγονται, τόσο ο Φερνάντο Τόρες, όσο και ο Πέπε Ρέινα θα παραμείνουν στην ομάδα. «Όλοι θέλουν να παραμείνει ο Τόρες και ο Ρέινα και είμαι πεπεισμένος πως κάτι τέτοιο θα γίνει τελικά. Όταν δεν συμμετέχεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάντα ακούγεται πως θα χάσεις τους καλύτερους παίκτες σου. Από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι χαρούμενοι εδώ και δεν θα αποχωρήσουν, στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον».