Μ.Ροντρίγκεζ: «Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Οι τρεις τελευταίες συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία των παικτών της Λίβερπουλ. Ο Μάξι Ροντρίγκεζ νιώθει πλέον ότι έχει προσαρμοστεί στον αγγλικό τρόπο παιχνιδιού και δηλώνει στη «Guardian» σίγουρος για την ποιότητα των «κόκκινων».



Μ.Ροντρίγκεζ: «Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε με πολλές περγαμηνές στο Άνφιλντ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως έδειχνε να ψάχνει ακόμη τα πατήματά του. Στη νίκη με την Μπόλτον όμως σκόραρε και τονίζει ότι πλέον είναι έτοιμος να δείξει τις δυνατότητές του:

«Μετά από 8 χρόνια στην Ισπανία όπου το ποδόσφαιρο δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις με την Αγγλία, χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο σε όλον τον κόσμο, όμως χρειάζεται κάποιο διάστημα προσαρμογής ανάμεσα στα διάφορα αγωνιστικά στυλ. Πλέον αισθάνομαι ότι έχω κατανοήσει τον αγγλικό τρόπο παιχνιδιού και επιπλέον έχω καλύτερη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου.

Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, όμως τώρα ανεβαίνουμε και ανακτήσαμε ξανά πίσω την χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Το σημαντικότερο για τον νέο προπονητή είναι να έρθουν τα αποτελέσματα ώστε να μπορεί και ο ίδιος να προχωρήσει απερίσκεπτος σε ότι αλλαγές θέλει να κάνει. Πρέπει όλοι να πιστέψουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας, γιατί αυτή η ομάδα μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, για τον οποίο δεν μπορούμε να φτάσουμε σε μία άνετη νίκη εντός έδρας».